Przejdź do głównej treści

Sodium Anisate

Sodium Anisate w kosmetykach do tatuażu | Loveink

Nazwa zwyczajowa: Anizat sodu

Opis składnika:

Znany również pod nazwą anyżan sodu. Jest on solą sodową kwasu anyżowego pochodzenia naturalnego – pozyskiwaną z kopru włoskiego. Anizat sodu wykorzystywany jest w przemyśle kosmetycznym jako konserwant. 

Działanie kosmetyczne:

Jego działaniem kosmetycznym jest zachowanie bezpieczeństwa i trwałości produktu kosmetycznego poprzez hamowanie rozwoju drobnoustrojów. 

Anizat sodu znajdziesz w:

Komentarze

Skomentuj jako pierwszy.
Wszystkie komentarze podlegają moderacji
Twój koszyk
Dziękujemy za kontakt. Odpowiemy najszybciej jak to będzie możliwe. Dziękujmy za zapis do newslettera Dzięki! Powiadomimy Cię, gdy będzie dostępny! Maksymalna liczba elementów została już dodana Do dodania do koszyka pozostał już tylko jeden produkt Do dodania do koszyka pozostało już tylko [num_items] pozycji.